Ryöstöyritys kuin komediasta – myyjä ei välittänyt lainkaan asemiehen uhkailuista!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä saksalaisvideolla todistetaan ryöstönyritystä, joka ei mene lainkaan odotetulla tavalla. Tilanne on kuin suoraan sketsisarjasta. Videolla aseistautunut ja naamioitunut mies astelee lähikauppaan ja vaatii myyjää luovuttamaan rahat kassasta.

Ryöstäjän yllätykseksi grillin äärellä puuhaileva myyjä ei kuitenkaan suostu vaatimukseen. Seuraa erikoinen sananvaihto. Myyjän mukaan hän ei voi avata kassaa, sillä hän vain valmistaa voileipiä eikä hänellä ole avainta. Lopulta ryöstäjä poistuu paikalta tyhjin käsin ja turhautuneena samalla kun myyjä ja tilannetta todistanut asiakasta pähkäilevät, oliko ase todellinen.

Monien saksalaisten huoltoasemien kassat on nykyään automatisoitu, eikä edes myyjillä ole avaimia joilla avata niitä. On siis mahdollista että myyjä puhui totta kertoessaan ettei hän voi avata kassaa.