Ventovieras saapui ovelle olutlaatikoiden kanssa – irvisteli kameralle kunnes tajusi vääräksi taloksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ovikamera on kuvannut Yhdysvaltojen Illinoisissa, kun espanjaa puhuva mies oli saapunut väärän talon etuovelle. Miehellä oli mukanaan kolme laatikkoa olutta. Hän irvisteli kameralle huomiota herättävästi.

Talon asukas ei tosin tiennyt, kuka olutlaatikoiden kanssa kameralle kasvojaan väännellyt mies oli. Talon omistaja oli herännyt ääniin ja kysyi, millä asialla mies oikein oli.

– Avaa ovi, kusipää, mies sanoi espanjaksi.

Tällöin talon omistajan mitta täyttyi ja hän sanoi, että soittaisi poliisit. Samassa myös ovella ollut herra ymmärsi, että oli väärän talon kuistilla ja pahoitteli. Todennäköisesti miestä hävetti oma käytöksensä ja se, että oli ilveillyt ovikameralle.