Emily Ratajkowski yläosattomissa somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

one year ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Taannoin Emily kuvattiin asioimassa kioskilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, kun hän esitteli uutta BODY-alusvaatesarjaa. Nyt mallikaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa lähikuvassa.

View this post on Instagram

next week.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.