Huawei julkisti taittuvanäyttöisen älypuhelimen – kännykkä ja tabletti samassa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei julkisti Mobile World Congress 2019 -messujen alla useita uutuustuotteita, joista mielenkiintoisin on taittuvanäyttöinen Huawei Mate X -5G-älypuhelin. MWC 2019 -julkistukset vahvistavat kehitystä kohti tulevaisuutta, jossa eri älylaitteet ovat yhteydessä toisiinsa.

– Tukeaksemme siirtymää kohti huippuverkottunutta 5G-aikakautta Huawei on sitoutunut strategiaan, jonka keskiössä on kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuva älykäs ekosysteemi, Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Richard Yu kertoi.

Huawei Mate X

Huawei Mate -sarjan uusin tulokas Huawei Mate X edustaa täysin uudenlaista suunnittelua. Laite yhdistää 5G-yhteydet, taittuvan näytön ja tekoälyn uuteen käyttöliittymään. Älypuhelimen ja tabletin yhdistävä Huawei Mate X sisältää taipuisan OLED-paneelin ja Falcon Wing -saranan, jotka mahdollistavat taittuvan rakenteen.

Tablettina käytettäessä Huawei Mate X tehostaa mobiililaitteella työskentelyä, minkä lisäksi käyttäjä voi hyödyntää puhelimen kahta ruutua useamman eri tehtävän samanaikaiseen hoitamiseen, mikä korostaa tietokonemaista käyttökokemusta.

Huawein lippulaivapuhelimet ovat aina sisältäneet huippuluokan kameran, eikä Huawei Mate X tee tässä poikkeusta. Taittuva rakenne mahdollistaa kameran käyttämisen sekä etu- että takakamerana, mikä tuo uuden ulottuvuuden mobiilikuvaukseen.