Mies raiskasi perheen koiran – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläimiin sekaantuminen seksuaalisessa mielessä ei ole Suomessa laitonta, mutta monissa muissa maissa siitä seuraa paikoin jopa ankarat rangaistukset. Nyt 27-vuotias mies on jäänyt 55-vuotiaalle vaimolleen rysän päältä kiinni perheen lemmikkikoiran raiskauksesta.

Ohion Etelä-Euclidissa asuvan pariskunnan mies oli mennyt maltipoo-koiran kanssa kylpyhuoneeseen, kun vaimo saapui paikalle ja avasi kylpyhuoneen oven. Miehen jäädessä rysän päältä kiinni hän raivostui ja pahoinpiteli vaimonsa ja rikkoi tämän matkapuhelimen.

Pahoinpitely johti kuitenkin ojasta allikkoon, sillä vaimo ilmoitti välikohtauksesta poliisille. Mies pidätettiin ja nyt häntä odottavat syytteet paitsi eläimiinsekaantumisesta myös vaimonsa pahoinpitelystä.