Povipommi-Demi sykähdytti Lontoon yössä – asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Sugar & Spice 💙💕

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi on ehtinyt jo viettämään iltaa Lontooseen, jossa hänet ikuistettiin ystävänsä kanssa illan pimeinä tunteina. Ystävykset olivat pukeutuneet niukkoihin ja tiukkoihin lateksiasuihin, jotka eivät varmasti jääneet miehiltä huomaamatta.

View this post on Instagram

Sunday funday 🌚

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.