R. Kelly vapaaksi takuita vastaan – seksivideo todistusaineistoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti R. Kelly pidätettiin viikonloppuna lukuisista seksuaalirikoksista epäiltyinä. Laulaja on jälleen vapaalla jalalla, mutta tapauksen käsittely on kaikkea muuta kuin ohi.

R. Kellyn takuusumma oli miljoona dollaria, josta hänen täytyi maksaa 100 000 dollaria. Syytteiden mukaan laulaja on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen neljää uhria, joista kolme oli tapahtumahetkellä alaikäisiä. Kelly on kiistänyt kaikki kymmenen syytekohtaa.

TMZ:n mukaan asianajaja Michael Avenattilla on hallussaan 1990-luvun lopulta peräisin oleva video, jossa R. Kelly harrastaa seksiä 14-vuotiaan tytön kanssa. Uhrin iän kerrotaan tulevan videolla useita kertoja esille. Syyttäjät aikovat käyttää videota todistusaineistona oikeudessa.

R. Kellyn epäillään pyörittäneen omaa seksikulttiaan, jonka avulla hän manipuloi ja kontrolloi useita nuoria naisia. Tähden seuraava oikeuskäsittely on 22. maaliskuuta.