Hurja tarina leviää netissä – anoppi puhkoi pariskunnan kondomit

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Redditissä kerrotaan anopista, joka suuttui pojalleen ja hänen vaimolleen, koska he eivät halunnut tehdä lapsia. Eräänä päivänä nainen yllätti poikansa äidin heidän makuuhuoneestaan tökkimästä neulalla reikiä kondomeihin.

Redditorin julkaisu on poistettu, mutta shokeeraava tarina sen jatko-osineen leviää edelleen netissä. Nainen kertoo, että hän oli päättänyt olla miehensä kanssa lapsettomia. Valitettavasti pojan äiti ei ottanut asiaa kovinkaan kivuttomasti, ja anoppi oli huolestunut sukunsa jatkumisesta.

Eräänä päivänä anoppi tarjoutui valmistamaan pariskunnalle aterian heidän kodissaan. Hän lähetti miehen ostamaan puuttuvia tarvikkeita ruokaan. Vaimo tuli sillä aikaa kotiin ja meni kodin yläkertaan vaihtamaan vaatteita. Sillä hetkellä hän näki anoppinsa puhkomassa kondomeja.

Perheen välit musertuivat ja nainen kertoo harkitsevansa poliisitoimia anopin takia. Hän on todennäköisesti tehnyt samaa jo aiemmin, sillä päivitykseen on muokattu viime päivinä lisätietoa tilanteesta. Vaikka pariskunta ei olisi halunnut saada lapsia, on nainen nyt raskaana.

MIL that messed with my birth control and caused me to be pregnant met with DH from JUSTNOMIL

I caught MIL (mother-in-law) messing with my birth control! from childfree