Äiti käytti kymmeniä tuhansia kauneusleikkauksiin – haluaa näyttää Meghan Marklelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähtien tyyliä ja ulkonäköä halutaan toisinaan kopioida niinkin tarkasti, että siitä ollaan valmiita pulittamaan valtavia summia rahaa. Eräs amerikkalaisnainen on noussut otsikoihin haluttuaan näyttää Meghan Marklelta.

Texasissa asuvalle Xochytl Greetille ei riitä pelkkä Marklen pukeutumistyylin matkiminen. Kolmen lapsen äiti on maksanut yhteensä 30 000 kauneusleikkauksiin näyttääkseen Sussexin herttuattarelta. Hänelle on suoritettu muun muassa nenäleikkaus, rasvaimu, takapuolen kohotus ja huulen täyttö.

Greerin mukaan leikkauksissa käyminen on kohottanut hänen itsetuntoaan huomattavasti. 36-vuotias äiti väittää jopa 23-kuukautisen tyttärensä kutsuvan Marklea äidikseen nähdessään tämän kuvan.

– Olen jälleen onnellinen katsoessani peiliin. Näen yhä itseni, mutta näen paremman version itsestäni, Greer kuvailee The Sun -lehden mukaan.