Energizer esitteli älypuhelimensa – akkukesto jopa viikon

Digi · Tim Isokivi

Monet älypuhelimet ovat melkoisia virtasyöppöjä, ja eikä akku täyteen latattunakaan välttämättä kestä edes vuorokautta. Paristovalmistaja Energizerin uutuuspuhelin on kuitenkin toista maata.

Energizer Power Max P18K Pop -älypuhelin on varustettu 18 000 milliampeeritunnin akulla. Laitteen akusta väitetään riittävän virtaa jopa viikoksi ennen kuin se täytyy ladata uudelleen. Sillä voisi jopa katsoa yhtäjaksoisesti videoita 48 tunnin ajan ennen akun loppumista.

Power Max P18K Pop on The Verge -sivuston mukaan varustettu myös pikalaturilla. Sen ansiosta akku latautuu täyteen noin kahdeksassa tunnissa.

Energizerin uutuuspuhelimen huono puoli piilee epäilemättä monille tiiliskivimäisen laitteen koossa. 18 millin paksuisena laite on huomattavasti suurikokoisempi kuin suurin osa markkinoiden muista älypuhelimista.