Khloe Kardashianin kynnet aiheuttivat someraivon – liian pitkät lastenhoitoon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen kuukautta vanhan True Thompsonin äitinä ansioituva superjulkkis Khloe Kardashian on sanonut, että tuntee vihdoinkin olevansa oma itsensä viime kevään pettämisskandaalin jälkeen. Hän julkaisee itsestään kauniita kuvia Instagramiin, mutta nyt osa otoksista on aiheuttanut someraivoa ja arvostelua.

Syy on naisen pitkät ja koristeelliset kynnet. Khloe Kardashian julkaisi äskettäin kuvan upeista mattapunaisista ystävänpäiväkynsistään. Ihastelujen sijaan ihmiset alkoivat kyseenalaistamaan kynsien turvallisuuden pientä lasta hoidettaessa.

Los Angelesissa kahdestaan vaippaikäisen True-tytön kanssa asuva Khloe Kardashian on vastannut kommentteihin, että ihmisten ei kannata huolestua. Hän pystyy pitämään oikein erinomaista huolta lapsestaan ja itsestään myös pitkien ja kauniiden kynsien kanssa. Hän toivookin, että ihmiset keskustelisivat muista aiheista ja osoittaisivat huolensa vakavempiin asioihin.

View this post on Instagram

❣️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on