Mitä ihmettä? Justin Bieberin syntymäpäivä julistettiin hotellitossupäiväksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalenterista löytyy nykyään sekä virallisia ja epävirallisia merkkipäiviä jokaisen makuun. Niistä viimeisin juhlistaa sekä maailmankuulua kanadalaista poptähteä että hotellien aamutohveleita.

Hotels-com-verkkosivusto on julistanut Justin Bieberin syntymäpäivän, eli maaliskuun 1. päivän hotellitossupäiväksi. Syynä on tähden useista paparazzikuvistakin ilmenevä rakkaus kertakäyttöisiä tohveleita kohtaan. Tossut ovat jopa osa Bieberin House of Drew -vaatemalistoa.

Page Six -sivuston mukaan tossupäivä on jopa rekisteröity Yhdysvaltojen kansalliseen merkkipäiväarkistoon. Hotels.com kertoo tiedotteessaan haluavansa kiittää Bieberiä hotellitossuihin kohdistuvasta intohimostaan ja siitä, että hän on tuonut jalkineille näkyvyyttä julkisuudessa.

 

View this post on Instagram

@drewhouse

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on