Nerokas keksintö! Pumppupullo maapähkinävoille

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Maapähkinävoi on proteiinipitoinen ja täyttävä lisä esimerkiksi voileipien tai jugurtin päälle levitettäväksi. Olemme kertoneet, että maapähkinävoipurkkia tulisi säilyttää ylösalaisin, jotta purkin sisältö valuu aina helposti saatavilla olevaksi.

Maapähkivävoi jumittuu muuten herkästi purkin pohjalle, ja sitä on hankala lusikoida tai kaapia astiasta pois. Nyt avuksi on keksitty pumppupullo, jonka avulla maapähkinävoita pääsee nauttimaan entistäkin kätevämmin. Andy Scherer on keksinyt maapähkinävoipumpun muutama vuosi sitten, mutta hän hakee sille rahoitusta massatuotannon aloittamiseksi.

Indiegogo-sivustolla lahjoituksia keskinnölleen keräävä mies on jo saavuttanut 20.000 dollarin suuruisen tavoitteensa kaksinkertaisesti. Toisin sanonen maapähkinävoipumpulle on kysyntää. Voisikohan samanlaista pumppua käyttää myös hillopurkeissa?