Ovikamera ikuisti hurjan näyn – salama iski naapuritaloon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Älyovikellojen kamerat tallentavat toisinaan muutakin kuin ovella vierailevien kasvoja. Nyt sellainen on ikuistanut ainutlaatuiset hetken. Texasin Rosenbergissä sijaitsevan kodin ovikamera oli päällä ukkosmyrskyn aikaan.

Kameran kuvatessa salama iski suoraan vastapäiseen omakotitaloon. Valitettavasti salamaniskusta oli haitaa naapureille. Heidän kotinsa nimittäin syttyi palamaan sen voimasta.

Paikallinen palolaitos jakoi ovikameran ikuistaman videon sammutettuaan palon. Viraalina levinnyttä videota on katsottu Facebookissa jo yli 60.000 kertaa.

Lightning Strike 2/26/2019

***WARNING LOUD AUDIO****Our firefighters were called to a lightning strike tonight that set an attic on fire. This video was taken from a neighbor from across the street showing the exact moment the lightning struck the house. Thankfully no one was hurt and thankfully the fire was contained to only the attic. Be safe and always be vigilant especially during lightning storms.

Publiée par Rosenberg Fire Department sur Mardi 26 février 2019