Meghan Markle rikkoi kuninkaallisia sääntöjä – vauvakutsut eivät menneet maaliin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittihovin jäsenet joutuvat elämään elämäänsä jatkuvat median tarkastelun alaisena. Tämän on kokenut erityisen vahvana muun muassa prinssi Williamin vaimo herttuatar Katherine, joka on tähän mennessä ollut jo kolme kertaa raskaana median suurennuslasin alla.

Nyt vuorostaan raskaana on prinssi Harryn tuore vaimo herttuatar Meghan. Herttuatar oli äskettäin Yhdysvalloissa New Yorkissa viettämässä julkkisystäviensä kanssa vauvakutsujaan. Näistä kutsuista nousi kuitenkin pieni kohu, sillä niiden valtava hintalappu on tuntunut monen tavallisen brittitallaajan mielestä liioittelulta.

The List uutisoi kuitenkin että Meghan rikkoi useita kuninkaallisia sääntöjä vauvakutsuillaan, kuten esimerkiksi sitä, että hän otti vastaan kalliita lahjoja, joita kuninkaalliset eivät perinteisesti ota vastaan. Tämän lisäksi Meghanin mainossloganilla varusteltu hattu ei sovi kuninkaalliseen etikettiin.