Asiantuntija varoittaa: Älä tee tätä virhettä kulmakarvojen kanssa!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

New York Cityssa ja Los Angelesissa sijaitsevat kauneussalongit nimeltään Sania’s Brow Bar ovat erikoistuneet kulmakarvojen muotoilemiseen. Liiketilat omistava Sania Vucetaj on nyt varoittanut ihmisiä muotoilemasta liikaa kulmakarvojaan. Luonnollisuus on hänen mukaansa aina paras vaihtoehto.

Kun kulmakarvoille hakee oikeanlaista muotoa, ei irtokarvoihin kannata kiinnittää huomiota suurentavalla peilillä. Sania Vucetaj varoittaakin ihmisiä käyttämästä liian tarkkaa peiliä, joka suurentaa ja valaisee kaikki kasvojen karvat. Suurentavat peilit voivat aiheuttaa kulmien liiallisen nyppimisen, jolloin niiden aito muoto menee pieleen.

Liian kirkas valo ja suurentava näky voi tehdä kulmien muotoilemisesta riskaabelia. Samalla menettää kokonaiskuvan kasvoista, mikä on tärkeintä kulmakarvoja muotoillessa. Kulmia kannattaa hänen mukaansa nyppiä mielummin liian vähän kuin liikaa, PureWow raportoi.