No huh! Courtney Stoddenin video hipoo jo aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutta albumiaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa ennakkoon hehkuttava glmaourmalli Courntey Stodden on esiintynyt eniten pelkissä alusvaatteissa keikistellen. Nyt hän promoaa albumiaan seksiä tihkuvalla videoteaserilla.

Laulajana uraa luova Courtney Stodden viettelee fanejaan alusvaatteisillaan kylpyhuoneessa tanssien. Hänen suuseksiin viittaava kappale soi ilmeisesti taustalla samalla, kun nainen kiipeilee kylpyhuonekalusteissa vartaloaan keikistellen. Hänellä on päässä aurinkolasit.

Stodden promoaa kappalettaan etenkin homoseksuaalien klubeille sopivaksi. Osa ihmisistä on osoittanut huolensa naisen erikoisen videon ja omituisen käyttäytymisen vuoksi. Courtney Stodden on kärsinyt aiemmin mielenterveysongelmista.