Raskaana oleva Jessica Simpson sairastui vakavasti – kuva kiteyttää nykytilan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson tunnetaan hänen urastaan musiikin parissa, mutta viime vuosien aikana hän on keskittynyt omaan perheeseensä. Viime syksynä nainen ilmoitti sosiaalisessa mediassa ilouutisen ja kertoi olevansa raskaana.

Nyt vuorossa on kuitenkin ollut hieman toisenlaisia uutisia, sillä eilen Jessica kertoi olleensa sairaalassa keuhkoputkentulehduksen vuoksi jo neljä kertaa kahden kuukauden aikana. Nyt upporikas sometähti on kuitenkin päässyt jälleen kotiin. Kuvassa hänellä on kasvoillaan hehgityssuojain. Jessican mukaan vauva on hyvässä kunnossa vatsassa.

Musiikkiuransa lisäksi 38-vuotias laulaja on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen omaa nimeään kantavaa vaatemallistoa. Jessica Simpson näyttää kuitenkin nyt keskittyneen enemmän perheeseensä ja antaneen hänen pikkusiskolleen Ashleelle tilaa parrasvaloissa. Ashlee esiintyy tällä hetkellä hänen omassa Ashlee+Evan -nimisessä realitysarjassaan, jossa seurataan hänen elämäänsä.