Jymy-yllätys! Saara Aalto selvisi Dancing on Ice -ohjelman finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto nousi kansainväliseksi tähdeksi osallistumalla taannoin Britannian X Factor -kilpailuun ja sijoituttuaan kilpailussa toiseksi. Viime viikkoina Aalto on saanut kunnian osallistua niin ikään huippusuosittuun Dancing on Ice -ohjelmaan, ja hänestä on jo muodostunut yksi kilpailun suosikeista.

Eilen Saara teki jälleen suomalaista viihdehistoriaa selviytymällä jälleen kerran Britannian suosikkiohjelman finaaliin yhdessä parinsa Hamish Gamanin kanssa. Finaalipaikka tuli Katy Perryn ja Wicked-musikaalin sävelien tahdissa luistellen, ja pari sai tuomareilta historiallisen suuren pistemäärän. Finaali kisataan ensi sunnuntaina.

Splash

Taannoin Saara Aalto esitti upean tanssin itselleen hyvin läheisen Frozen-elokuvan Elsa-prinsessana. Frozen-elokuvan tunnuskappale Let it Go tunnetaan Saaran bravuurina, jonka hän on esittänyt lukemattomilla eri kielillä, joten hän päätti laulaa ja jäätanssia samassa esityksessä. Vastaavaa ei ole kukaan aiemmin tehnyt. Esitys nostatti kuitenkin someraivon, koska laulamista pidettiin epäreiluna.