Tällainen on kapinoiva teini vuonna 2019 – poika otti rokotukset ilman äitinsä lupaa

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Rokottaminen on yllättäen noussut viime vuosien aikana kuumaksi puheenaiheeksi esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Suomessa. Maailmalla on nimittäin joukko ihmisiä, jotka uskovat vastoin runsaita tieteellisiä tutkimuksia, että rokotteet ovat pahasta, ja että ne aiheuttavat tauteja.

Nämä rokotevastaiset ihmiset eivät siis ota itselleen tai jälkeläisilleen mitään rokotteita, vaikka nämä rokotteet voisivat pelastaa heidän henkensä sairauden iskiessä. Nyt eräs amerikkalaisteini on noussut kapinoimaan rokotevastaista äitiään vastaan ottamalla itselleen kaikki mahdolliset rokotteet.

18-vuotias Ethan Lindenberger on kertonut CBS This Morning -ohjelmassa, ettei hänen tarkoituksena ole olla epäkunnioittava äitiään kohtaan, vaikka hän uskookin tämän olevan sataprosenttisesti väärässä rokotteiden suhteen.