Johnny Depp syyttää Amber Heardia valehtelusta – vaatii 50 miljoonaa dollaria korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Nyt Johnny Depp syyttää Amber Heardia uskottomuudesta, sillä naisen väitetään pettäneen aviomiestään Elon Muskin kanssa vain kuukausi naimisiinmenon jälkeen.

Nyt 55-vuotias Johnny Depp on nostanut 50 miljoonan dollarin suuruisen kanteen Amber Heardia kohtaan. Depp haluaa korvauksia, koska Heard väittää joutuneensa lähisuhdeväkivallan uhriksi. Tämä ei Deppin mukaan pidä paikkaansa. Lisäksi nainen on viettänyt yön Tesla-johtaja Elon Muskin kanssa vain kuukausi Deppin kanssa avioitumisen jälkeen vuonna 2015. Johnny Depp oli itse kuvausreissulla Kolumbiassa.

Kanteessa kerrotaan, että Amber Heard oli pyytänyt Elon Muskin yökylään Johnny Deppin omistamaan kattohuoneistoon. Deppin työntekijät olivat nähneet Muskin saapumisen ja seuraavana aamuna tapahtuneen poistumisen. Lisäksi lakijutussa kuvaillaan, kuinka Heard oli hyökännyt Johnny Deppin kimppuun heittäen lasipullon miestä päin.

Lisäksi Deppin palkkaamilla lakimiehillä on todistusaineistoa siitä, että Amber Heard olisi keksinyt näyttelijän suorittaman pahoinpitelyn, People-lehti uutisoi.

Amber Heardin ja Johnny Deppin avioero astui voimaan vain muutama kuukausi aiemmin, kun nainen kertoi mediassa haaveilevansa perheestä miljardööri Elon Muskin kanssa. Amber Heard on väittänyt Deppin yrittävän hiljentää hänet julkisesti.