Michael Jackson rakastui pikkupoikaan – lähetteli kasapäin fakseja ja soitti maratonipuheluita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sunnuntaina Yhdysvalloissa HBO-televisiokanavalla esitetty kohudokumentti Leaving Neverland kertoo kahden poplaulaja Michael Jacksonin lähipiiriin kuuluneen miehen tarinan. Miehet ovat kertoneet, että Michael Jackson käytti heitä vuosien ajan seksuaalisesti hyväkseen.

Michael Jacksonin perhe on väittänyt syytösten olevan valheellisia ja ainoastaan rahastuskeino. Sen sijaan toinen dokumentissa esitellyistä laulajan uhreista, Wade Robson, on näyttänyt popin kuninkaalta saamiaan fakseja. Michael Jackson saattoi lähettää australialaisen Wade Robsonin kotiin niin paljon fakseja, että pikkupojan huone oli täynnä paperikasoja.

Lisäksi mies paljasti antaneen hänelle lempinimen Little One. Wade Robson oli joutunut kertomansa mukaan Michael Jacksonin hyväksikäyttämäksi 7–14-vuotiaana. Mies oli soittanut hänelle päivittäin Australiaan Yhdysvalloissa vierailemisen jälkeen ja anonut poikaa saapumaan takaisin Neverlandiin.

Puhelut saattoivat kestää jopa kaksi tuntia kerrallaan, Daily Mail uutisoi.