Kylie Jenner ohitti Mark Zuckerbergin – nuorin itse rahansa ansainnut miljardööri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheessä osataan tehdä rahaa, sillä perheenjäsenet ovat ansainneet yrityksillään valtavia omaisuuksia. Nyt hieman yllättäen perheen nuorin julkkissisar Kylie Jenner on noussut miljardöörien joukkoon. Hän on nimittäin maailman nuorin itse omaisuutensa tehnyt miljardööri.

Splash

21-vuotias julkkis, ja hänen omaisuutensa synnystä on kiistelty jo pitkään. Joidenkin mielestä Kylien perhe on auttanut merkittävästi omaisuuden kertymiseen, mutta toiset ovat asiasta päinvastaista mieltä. Joka tapauksessa Jennerin omaisuus on nyt yli tuhat miljoonaa, joten hän vei nuorimman miljardöörin tittelin Facebookin perustajalta Mark Zuckerbergiltä.

Muutama kuukausi sitten talouslehti Forbes ennusti Kylie Jennerin nousevan miljardöörien joukkoon. Rahat Kylie on ansainnut muun muassa Kylie Cosmetics -meikkimerkillään, jonka tuotteita myydään parhaillaan yli tuhannessa myymälässä ympäri Yhdysvaltoja. Kylien kokonaan omistaman brändin tuotteita myytiin ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana uskomattomalla 54,5 miljoonalla dollarilla.