Sara Sieppi suihkussa – tulikuuma lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi paljasti taannoin totuuden upeiden somekuviensa taustalta. Hän kertoi osallistuneensa lomamatkallaan erityiselle Instagram-kierrokselle, jossa ikuistettiin upeita kuvia. Lisäksi Sieppi joutui maksamaan lisämaksun ainakin yhdestä kuvastaan.

View this post on Instagram

Fall seven times, stand up eight.🖤

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sara nähdään upeassa kuvassaan poseeraamassa kameralle viidakkosuihkussa bikineissä. Sieppi on kommentoinut viime vuosina avoimesti myös häneen kohdistuvia stereotypioita, ja nyt hän kirjoittaa aiheesta sosiaalisessa mediassa.

– Yleensä en ota enää negatiivisia kommentteja itseeni, mutta kieltämättä eilen tuntui jotenkin tosi pahalta pitkästä aikaa. Olen jopa miettinyt, pitääkö mun jättää kommenttiosio kokonaan pois kuvista, kun tämä meininki täällä on mennyt ihan hulluksi? Sara pohtii.