Yö-yhtyeen viimeinen televisiotaltiointi julkaistaan – katso maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin edesmenneen Olli Lindholmin luotsaaman Yö-yhtyeen viimeiseksi jäänyt televisiotaltiointi esitetään televisiossa tulevana lauantaina 9. maaliskuuta. Esiintyminen nähdään SuomiLove-ohjelmassa Yleisradion TV1-kanavalla kello 21.15 alkaen.

Ohjelmassa Yö-yhtyeen Vie mut minne vaan -kappale omistettiin pariskunnalle, jolle jo ensimmäinen katse oli lupaus rakkaudesta. Esitys taltioitiin Tampereen Mediapoliksessa 1. lokakuuta 2018. Katso tästä alta maistiainen ohjelmasta.

– Sarin katse lumosi Tonyn kertaheitolla. Järisyttävä rakkaus täytti sydämet ensi kohtaamisesta alkaen, ja suhteen edetessä Tony oppi ensimmäistä kertaa elämässään luottamaan täysin toiseen ihmiseen. Yön Vie mut minne vaan kunnioittaa kaksikon ainutlaatuista rakkautta ja sitä, miten kaunista ehdoton luottamus toiseen voi olla, ohjelmassa todetaan.