Elizabeth Hurley sekoittaa miesten päät – bikinikuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvasta tuttu Elizabeth Hurley on ollut viime aikoina tuttu näky Instagram-lomakuvista. 53-vuotias tähti poseeraa otoksissa mielellään bikineissä. Viime aikoina brittiläinen näyttelijä on sekoittanut faniensa päitä erityisesti Instagramissa.

Uusimmissa kuvissaan Elizabeth esittelee ikäisekseen harvinaisen upeaa bikinivartaloaan auliisti kuvaajalle. On kyllä syytäkin, sillä vartalo on kuin parikymppisellä mallikaunottarella.

View this post on Instagram

#MoniqueBikini @elizabethhurleybeach @milaidhoo 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun lopulla seurustellessaan Hugh Grantin kanssa. Tällä hetkellä hän tähdittää yhdysvaltalaista The Royals -saippuasarjaa, jossa hän esittää englannin fiktiivistä kuningatar Helenaa.