Sampo Kaulaselta hervoton uutuus: ”Lappais Runklari”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on toiminnan mies, joka etenee ideasta toteutukseen usein hyvinkin vauhdikkaasti. Nyt hän on lanseerannut Jounin Kaupan uutuustuotteen, joka on sosiaalisen median palautteen perusteella brändätty Lappais Runklari -pipo.

– Rehellisen asiakaspalautteen innoittamana suunniteltu Runklari pipo valmistetaan kotimaisesta ekopuuvillaneuloksesta. Jokaisen runklaajan pakko hankinta, pipon esittelytekstissä todetaan.

Kaiken lisäksi piposta lanseerattiin useita versioita lokalisoituna eri maakuntiin. 20 euron hintaan myynnissä on Runklari-pipon lisäksi muun muassa Hammeen Runklari, Varsinai Suoen Runklari ja Savvon Runklari -pipomallit. Pipon materiaali on kotimaista ekopuuvillaa, joka kestää pesun 60 asteessa.