Tässä on Tristan Thompsonin uusi tyttöystävä! Vehdannut myös Chris Brownin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alle yksivuotiaan lapsensa äitiä Khloe Kardashiania toistuvasti pettänyt koripalloilija Tristan Thompson viis välittää aikaansaamastaan kohusta tai siitä, että hänen perheensä on hajonnut. Mies on nähty illallistamassa kahteen eri otteeseen Karizma Ramirez -nimisen naisen kanssa.

TMZ kertoo Tristan Thompsonin vieneen kaksi kuppia kahvia New Yorkissa majoittamaansa hotellihuoneeseen. Myöhemmin samana päivänä mies nähtiin mysteerinaisen seurassa. Nainen tunnistettiin nopeasti monen eri lehden toimesta Karizma Ramirez -nimiseksi neitokaiseksi, joka työskentelee muun muassa mallina ja tarjoilijana.

Samasta naisesta on kuultu ennenkin, kun hän vietit aikaansa laulaja Chris Brownin kanssa newyorkilaisessa yökerhossa vuonna 2013. Hän on myös osallistunut Hooters-ravintolan uimapukukilpailuihin vuonna 2010. 28-vuotias Ramirez tapaili aiemmin Shane Larkin -nimistä koripalloilijaa, The Hollywood Gossip kirjoittaa.