The Prodigyn Firestarter halutaan listaykköseksi – somekampanja käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Prodigyn keulahahmo Keith Flint menehtyi tällä viikolla traagisesti itsemurhaan. Nyt fanit ovat aloittaneet kampanjan, jossa tähteä halutaan muistaa näyttävällä tavalla.

Facebookissa aloitetussa kampanjassa ihmisiä kehotetaan kuuntelemaan ja ostamaan The Prodigyn Firestarter -kappaleen. Tarkoituksena on nostaa kappale jälleen listoille ja samalla lisätä ihmisten tietoisuutta mielenterveysongelmia ja itsemurhaa kohtaan.

– Itsemurha on alle 45-vuotiaiden miesten pahin tappaja ja sen täytyy muuttua! Tämä on paras tapa nostaa Keithin profiilia ja nostaa hänen ahdinkonsa popkulttuurin ja valtavirran eturintamaan, kampanjassa lukee.

The Prodigyn Firestarter muistetaan erityisesti sen tummanpuhuvasta videosta ja Flintin punk-henkisistä vokaaleista. Kappale nousi vuonna 1996 listaykköseksi muun muassa Suomessa.