Disneyn tuleva suoratoistopalvelu kattaa kaikki yhtiön elokuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn tuleva Disney+ -suoratoistopavelu tarjoaa faneille todellista nannaa, ainakin mikäli yhtiön toimitusjohtajaan on uskominen. Palvelun väitetään sisältävän kaikki yhtiön elokuvat.

Disneyn Bob Igerin mukaan suoratoistopalvelun valikoimista tulee pian sen aloittamisen jälkeen löytymään Disneyn elokuvakirjasto kokonaisuudessaan. Sen kerrotaan käsittävän jopa arkistojen syövereissä säilytetyt harvinaisuudet.

Keskustelua on herättänyt se, tullaanko palvelussa näkemään jopa vuoden 1946 Song of the South, eli vanhat tarinat. Elokuvaa ei ole julkaistu uudelleen viime vuosina sen rasistisen sisällön vuoksi.

Klassikoiden lisäksi Disney+ -palvelussa nähdään sitä varta vasten luotua sisältöä, kuten uusia Star Wars ja Marvel -sarjoja. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Disney+ saapumassa myös Suomeen. Palvelulla on kuitenkin olemassa jo siihen viittaava suomenkielinen sivu.