Elsa Hosk riisui kaiken – alastomana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

Answer -cause I liiiike it ❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Äskettäin suomalaistaustainen Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa, sillä kuvissa hän on riisunut vaatteensa ja poseeraa alastomana ja yläosattomissa.

View this post on Instagram

Don’t sweat it 💦💦

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

iPhones make the best pics @david_roemer 🌹

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on