Kouluun ilmestyi penistarkastuksesta varoittavia lappuja – oppilas erotettiin määräajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni muistaa vielä aikusenakin ala- ja yläasteajoiltaan kauhutarinat peniksentarkistuksesta ja myyttisestä, pelätystä lusikkatestistä. Varsinainen lääkärintarkitus vastasi tietenkään harvoin isompien poikien väritettyjä kertomuksia.

Tarinat piinaavista tarkastuksista kuitenkin elävät edelleen. Nyt eräs yhdysvaltalainen teini on joutunut erotetuksi koulusta leviteltyään tekaistuja ilmoituksia kaikkia miespuolisia oppilaita ja henkilökuntaa koskevasta pakollisesta peniskatsauksesta.

– Kaikkien miespuolisten oppilaiden täytyy osallistua tarkistukseen, tai he eivät valmistu, Redditissäkin jaetussa lapussa luki.

Viestissä myös varoitettiin erektion saamisen testin aikana johtavan koulun reputtamiseen. Lappu oli allekirjoitettu koulujen ylitarkastajan ja ”peniskatsastaja” Richard L. Dongin nimissä.

 

Reddit