Tältä näyttää Disneyn uusi Aladdin – odotettu traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aladdin-tarinasta nähdään valkokankaalla tänä kesänä uusi Disneyn elokuvaversio. Kyseessä on näytelty versio yhtiön vuonna 1992 ensi-iltansa saaneesta rakastetusta animaatioelokuvasta.

Tuhannen ja yhden yön tarinoihin perustuva elokuva kertoo köyhästä Aladdinista, jonka elämä muuttuu kertaheitolla lampussa asuvan hengen ansiosta. Hän onnistuu tekemään vaikutuksen prinsessa Jasmineen, mutta lampun hengestä on kiinnostunut myös paha Jafar.

Guy Ritchien ohjaaman Aladdinin päärooleissa nähdään Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari ja Will Smith, joista viimeksi mainittu näyttelee aikaisemmin edesmenneen Robin Williamsin tulkitsemaa henkeä. Guy 24. toukokuuta ensi-iltansa saavasta elokuvasta tarjoaa esimakua kauan odotettu tuore traileri.