Amanda Bynes taas vieroitushoitoon – ystävät ovat todella huolissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien teinitähti Amanda Bynesin elämä meni syöksykierteeseen päihderiippuvuuksien ja mielenterveysongelmien vuoksi kuusi vuotta sitten. Hänet toimitettiin pakkohoitoon suljetulle osastolle. Hän sai muutama vuosi sitten elämän takaisin raiteilleen ja aloitti uuden alan opiskelun.

Hiljattain lukuisista elokuvarooleistaan tunnettu Amanda Bynes suunnitteli tekevänsä paluuta valkokankaalle. Valitettavasti pian 33 vuotta täyttävä nainen on retkahtanut jälleen kerran päihteisiin ja tilannetta kuvaillaan vakavaksi. RadarOnlinen saamien tietojen mukaan ihmiset pelkäävät Amanda Bynesin menehtyvän riippuvuutensa vuoksi.

Amanda Bynes paljasti viime vuoden lopulla Paper-lehden haastattelussa aloittaneensa huumeiden käytön 16-vuotiaana. Hänen mukaansa kaikki pitivät häntä kilttinä tyttönä, vaikka poltteli jo siihen aikaan pilveä. Sen jälkeen hän aloitti bilehuumeiden kokeilemisen ja lopulta hänen mielenterveytensä petti vuonna 2013. Naisen lähipiiristä kerrotaan, että suurin syy ongelmiin löytyy viihdemaailmasta, joka ei yksinkertaisesti sovi Amanda Bynesille. Hän oli neljä vuotta kuivilla ennen retkahdustaan.