Näin ylläpidät keskustelua treffisovelluksen mätsin kanssa – älä anna kommunikaation kuivua kokoon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki treffisovelluksia käyttäneet tietävät, että suurin osa keskusteluista päättyy itsestään ja kuivuu kasaan. Mikäli löytää sovelluksesta mielenkiintoisen henkilön ja haluaa jatkaa hänen kanssaan viestittelyä hieman pintaa syvemmältä, kannatta kokeilla muutamaa keinoa mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Osa käyttää treffisovelluksia lähinnä ajanvietteeksi, toiset hakevat sieltä satunnaista seksiseuraa ja muutamat voivat jopa olla liikkeellä vakavasti paria etsien. Olipa oma agenda mikä tahansa, ei toiseen ihmiseen pysty tutustumaan ilman aktiivista kommunikaatiota.

Jotta viestittely ei päättyisi yhtäkkisesti kuin seinään, kannattaa puhelimen ilmoitukset panna päälle. Sen jälkeen keskustelu etenee avoimista kysymyksistä vastauksiin. Kommunikaatio toimii parhaiten, mikäli mätsiltä kysyy aitoja vastauksia vaativia kysymyksiä. Toisaalta kysymyksiin kannattaa vastata enemmän kuin hymiöllä ja yhdellä sanalla.

Jos haluaa oikeasti kiinnittää toisen osapuolen huomion ja saada aikaiseksi keskustelua, voi mätsiä kehua. Paras tapa tutustumiseen on puhelinnumeroiden vaihtaminen ja vaihtaminen pikaviestisovellukseen. Sen jälkeen voi vaihdella kuvia, videoita, puheluita ja sopia lopulta treffit, Elite Daily vinkkaa.