Khloe Kardashian järkyttyi – Tristan Thompson hylkäsi lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashian teki kaikkensa, jotta hänen True-tyttärensä saisi viettää mahdollisimman paljon aikaa koripalloilijaisänsä Tristan Thompsonin kanssa. Yhteinen tytär oli syy, miksi Khloe Kardashian antoi alunperin anteeksi miehelleen uskottomuudesta.

Nyt NBA-tähti on jäänyt uudestaan kiinni pettämisestä ja hänellä on kerrottu olleen enemmänkin salasuhteita kuin ne, jotka ovat päätyneet julkisuuteen. Khloe Kardashian jätti Tristan Thompsonin, mutta toivoi, että mies pysyisi silti osana heidän lapsensa elämää. Toisin kävi.

US Weekly kertoo, että Khloe Kardashian on raivosta suunniltaan, koska Tristan Thompson on hylännyt True-tyttärensä.

Mies ei ole tehnyt elettäkään pysyäkseen osana lapsensa elämää. Khloe ymmärtää lapsensa isän työnkuvan, jossa joutuu jatkuvasti matkustelemaan pelistä toiseen. Khloe on kuitenkin pettynyt, koska lapsen isä tuntuu menevän elämässään eteenpäin ilman mielenkiintoa lastaan kohtaan.