Morsian järkyttyi koekampauksen jälkeen – ei halua tatuoitua parturia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koekampauksessa kolme kuukautta ennen häitään käynyt nainen on järkyttynyt kampaajansa ulkonäön takia. Nainen kertoo, että ei voi palkata henkilöä tekemään hänen kampaustaan hääpäiväksi, koska parturilla oli liikaa tatuointeja ja mustat akryylikynnet.

Mumsnet-nettipalstalle kirjoittanut morsian kertoo, että oli palkannut kyseisen hiussalongin tekijän hääpäiväkseen kahdeksan kuukautta ennen häitä. Koska hänelle suositeltu henkilö oli vaihtanut uuteen parturikampaamoon, sai hän koekampauksen valmistamiseen uuden naisen. Morsian järkyttyi.

– Hiukseni laittanut nainen ei ollut…se oikea. En vitsaile, vaan jopa mukana ollut äitini joutui lähtemään kampaamosta ulos kävelylle, koska tunsi olonsa kiusaantuneeksi, morsian kirjoittaa.

Hän kertoo, että käsivartensa ja kaulansa tatuoinut parturikampaaja ei näyttäisi hyvältä hänen hääkuvissaan, joita on tarkoitus ottaa myös juhlan valmisteluvaiheessa. Lisäksi kampaajalla oli ollut pitkät tekokynnet. Ihmiset ovat kommentoineet, että harva muu ajattelee kampaajansa ulkonäköä hääpäivänään.