One Direction -tähden sisko kuoli 18-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändistä tunnettua Louis Tomlinsonia on kohdannut surullinen perhetragedia. Laulajan pikkusisko Felicite Tomlinson on kuollut 18-vuotiaana.

Felicite menehtyi Lontoossa sijaitsevassa kodissaan sydänkohtaukseen keskiviikkona. Lupaavaa uraa muotisuunnittelijana tehneen Instagram-vaikuttajan oli määrä esiintyä torstaina Comic Relief -hyväntekeväisyystapahtumassa.

Felicite Tomlinsonilla oli Louisin lisäksi viisi muuta sisarusta. Heidän äitinsä Johannah kuoli BBC:n mukaan leukemiaan vuonna 2016.

Louis julkaisi vasta viime viikolla uuden Two Of Us -kappaleen, joka kertoi äitinsä kuolemasta aiheutuneesta surusta. Tähti on bändikavereidensa tapaan luonut One Directionin tauolle jäämisen jälkeen uraa sooloartistina.