Kevään trendit ovat tässä! Pukeudu pastellinsävyihin tai batiikkiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme jo aiemmin, että pyöräilyshortsit ovat tehneet vahvan paluun muotiin. Ilmojen lämpenemistä odotellessa voi kuitenkin varustaa vaatekaappiaan myös muilla tämän kevään trendikkäillä valinnoilla. Silmiin pannaan tummansinistä luomiväriä ja huulet hohtavat metallisena.

Pyöräilyshortsien kanssa on ylivoimaisen trendikästä pukea neonvärissä loistava yläosa. Myös batiikkivärjätyt mekot ja paidat jatkavat muodissa tuoden mukanaan häivähdyksen 90-luvun kuumista rave-bileistä. Yllättäen myös simpukkakorut ovat taas muodissa, vaikka moni luuli niiden jääneen pysyvästi ysärille.

Jos ei innostu takavuosien hehkusta, voi tyylikkäämpiä trendejä edustaa pastellinsävyissä joka ikisen kevään tapaan. Korviin sopivat barokkihelmiä muistuttavat korvakorut ja asukokonaisuudeksi kietaisumekko. Keräsimme alle kuvainspiraatioita tyyleistä.

View this post on Instagram

Girl with pearls 🐚

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on