Kim Kardashian siskolleen: ”Unohda koripalloilijat ja ota räppäri!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeista takapuolistaan tunnettu Kardashianien perhe on tiettävästi kahdenlaisten miesten perään: Koripalloilijoiden ja räp-muusikoiden. Nyt Kim Kardashian ohjeistaa jälleen kerran näpeilleen saanutta Khloe Kardashiania unohtamaan ammattikoripalloilijat.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat yhdistäneet voimansa. He ovat ryhtyneet kartoittamaan Khloe Kardashianille sopivia miesehdokkaita muusikoiden seasta. Kim Kardashian on kertomansa mukaan lopen kyllästynyt kaikkiin ammattiurheilijoihin, koska he ovat särkeneet hänen perheensä naisten sydämiä liian usein.

Kim Kardashian on painostanut pikkusiskoaan aloittamaan deittailun heti, koska sen avulla nainen pääsee parhaiten yli petollisesta miehestään ja oppii näkemään, että kaikki miehet eivä ole samanlaisia.

Koko Kardashianien perhe haluaa Khloelle vihdoinkin miehen, joka osaa arvostaa häntä, HollywoodLife uutisoi.