Nyt leivotaan viskikeksejä! Lisää vain nestemäiset raaka-aineet

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet lukuisista alkoholia tai sen makua ja tuoksua hyödyntävistä tuotteista aina kylpysuolasta tuoksukynttilöihin. Koska ihmiset tuntuvat rakastavan alkoholia kaikissa sen eri muodoissa, voi nyt valmistaa viskikeksejä ennennäkemättömän helposti.

Lahjatavaraliike Firebox on jälleen kehittänyt uuden alkoholinhuuruisen tuotteen valikoimiinsa. Nyt ihmiset voivat ostaa valmiskeksitaikinan, johon ei tarvitse lisätä kuin voita, kananmunankeltuaista ja loraus suosikkiviskiä. Keksitarpeet myydään pakettina, mutta jokaisen tulee ostaa voi, kananmuna ja viski itse.

Mikä olisi sen makoisampi tapa nauttia iltapäiväkahvia kuin rouskutella samalla viskikeksejä.Yhdestä pakkauksesta voi leipoa noin 10-15 keksiä, riippuen leivonnaisten koosta. Valmistaminen kestää noin 15 minuuttia, mikäli kaapista löytyvät kaikki muut tarpeet valmiina.

Firebox