Catherine Zeta-Jonesin tytär on näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones meni naimisiin Michael Douglasin kanssa vuonna 2000. Avioparilla on kaksi yhteistä lasta, poika Dylan ja tytär Carys. Viime keväänä Catherine esitteli nuoren tyttärensä medioille, kun he osallistuivat yhdessä New Yorkissa järjestettyyn Alta Modan muotitapahtumaan.

View this post on Instagram

🐙

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on

Catherinen ja Michaelin 15-vuotiaasta Carys-tyttärestä on kasvanut upea kaunotar, joka soveltuisi vaikkapa mallialalle. Pitkä ja hoikka tytär on nuoresta iästään huolimatta kasvanut jo lähes äitinsä mittaiseksi, minkä lisäksi hän on perinyt 48-vuotiaalta äidiltään kuvankauniit kasvonpiirteet. Carysistä näyttää tulevan tätä menoa miljoonien teinityttöjen uusi roolimalli ja idoli.

View this post on Instagram

missing u and this place @dylan__douglas

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on

View this post on Instagram

cookie chronicles/ film in nyc

A post shared by carys zeta douglas (@carys.douglas) on