Khloe Kardashian: ”Tristan Thompson on hyvä isä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Runsaasti voimaannuttavia viestejä sosiaalisessa mediassa saanut Khloe Kardashian ilmoitti äsken, että aikoo kasvattaa hänen ja Tristan Thompsonin yhteisen tyttären yksinhuoltajana. Nainen ei kuitenkaan ole kieltänyt lapsen isää osallistumasta kasvatukseen – päinvastoin, hänen mielestään aikuisten kiistat eivät saa vaikuttaa lapsen ja vanhemman suhteeseen.

Valitettavasti koripalloilija Tristan Thompson ei ole osoittanut kovinkaan paljoa kiinnostusta tytärtään kohtaan jäätyään kiinni jälleen kerran uskottomuudesta. Nyt Khloe Kardashianin fani on kommentoinut Twitterissä, että naisen tulisi kasvattaa lasta edelleenkin yhtä ansioituneesti kuin aiemminkin pettämiskohusta huolimatta. Fani muistutti, että lapsi tarvitsee ainoastaan mahtavan äidin elämäänsä.

– Kiitos ihana! Olet todella ystävällinen. Tristan on kuitenkin hyvä isä hänelle. Rakas ja erityinen True-lapseni ei joudu koskaan minun ja hänen isänsä vuoksi hankalaan asemaan. Sen lupaan, Khloe kirjoitti säästäen jälkikasvunsa turhalta draamalta.