Korvia hivelevä esitys – sokea pikkupoika esitti Bohemian Rhapsodyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1975 ilmestynyt Bohemian Rhapsody oli Queen-yhtyeen kaikkien aikojen ensimmäinen listaykkönen. Kappale on suursuosiossa edelleen viime vuonna ilmestyneen samannimisen elokuvan ansiosta. Kappaletta on varioitu enemmän kuin koskaan aiemmin.

Nyt kuulemme kuusivuotiaan pikkupojan esittämän cover-version Bohemian Rhapsody -kappaleesta. Sokea Avett Ray taitaa pianon soittamisen ja esittää upean tulkinnan kappaleesta. Videolla on 1,4 miljoonaa katselukertaa.

Lähes seitsemänminuuttinen ohjelmanumero on kuvattu yhdellä otolla ja on uskomatonta, kuinka pieni poika hallitsee pitkän kappaleen niin taitavasti ilman, että hän edes näkee koskettimia. Hän on todellinen virtuoosi, vaikka joutuukin hakemaan oikeita säveliä välillä. Pankaa nimi muistiin, Avett Raysta kuullaan vielä ja ehkäpä hän luo jonakin päivänä vähintään yhtä menestyneen mestariteoksen kuin Freddie Mercury aikoinaan.