Kendall Jenner herutteli peilin edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien maailmanvalloitus jatkuu edelleen vahvana, sillä vuoden aikana eniten tienannut huippumalli oli vuonna 2018 Kardashianien perheen Kendall Jenner. Kendall tienasi kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana peräti 22,5 miljoonaa dollaria.

View this post on Instagram

sunday’s for the girls

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

23-vuotias Kendall julkaisee usein näyttäviä kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän poseeraa ystäviensä kanssa hyvin niukoissa bikineissä peilin edessä.

View this post on Instagram

@kendallandkylie by @sashasamsonova 🐉

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner taloudellinen menestys on talouslehti Forbesin mukaan pitkälti hänen solmimiensa yhteistyösopimusten ansiosta. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adidaksen, Calvin Kleinin ja Estee Lauderin kanssa.