Claudian iltapukuun ei moni uskaltaisi pukeutua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Viime vuonna Romani nähtiin jopa suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar poseeraa nyt somekuvassaan todella niukassa valkoisessa iltapuvussa, joka korostaa erityisesti hänen kurvikasta vartaloaan.

View this post on Instagram

Hey guys !!! Finally back after the Instagram outage ! 😅 Today I want to talk about something amazing .. that literally made my life easier and better !! Go check —-> @mysmartjars Gourmet meals.. made with locally sourced, fresh ingredients .. in a jar !!! It literally takes no time .. you receive them at your door step .. open the jar .. pour and have healthy , fresh , balanced meals ready ! My plan is of course #Vegan!!!! Use code : Claudia for 20 % off on mysmartjars.com and don’t forget to follow them .. 😊❤️🙏🏾 @mysmartjars #mealplan #veganmealplan #miamimealplan #miamiveganfood #claudiaromani #pool #veggie #vegan #bikini #foodinajar #getfit thank you @carolparedesofficiel for letting me discover them 🥰 .. so perfect to stay healthy when busy!!!

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.