Fyre-floppifestarin oheistuotteita huutokaupataan – rahat huijauksen uhreille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luvatuista luksustapahtumasta todelliseksi katastrofiksi muuttunut Fyre Festival on ollut jälleen kuuma puheenaihe Netflixin dokumentin ansiosta. Nyt tapahtuman oheistuotteita aiotaan huutokaupata.

Yhdysvaltojen liittovaltion sheriffin toimisto on ilmoittanut myyvänsä kaksi laatikollista Fyre Festival -aiheisia t-paitoja, college-paitoja ja housuja, hattuja, rannekkeita sekä kaulakoruja. Tuotteet ovat peräisin tapahtuman parhaillaan vankilassa istuvan perustajan, Billy McFarlandin asianajajilta.

Oheistuotteilla kerättävät tuotot menevä Vulture-lehden mukaan sarjahuijariksi kuvaillun McFarlandin uhreille. Mies määrättiin maksamaan oikeudessa yhteensä 26 miljoonaa dollaria Fyre Festivalin sijoittajille ja lipunmyyjille.