Rysän päältä kiinni – tyttöystävä kaatoi siemennesteen kondomista sisäänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditissä on noussut kiivas keskustelu tapauksesta, jossa mies kysyi miten spermavarkauteen tulisi suhtautua. Eräs mies kertoo hänen tyttöystävänsä ottaneen luvatta miehen siemennestettä käytetyn kondomin sisältä. Naisen aikomuksena oli kaiketi hankkiutua raskaaksi.

– Olemme lähemmäs kolmekymppisiä. Harrastimme noin tunti sitten seksiä. Hän ei syö ehkäisypillereitä, joten käytämme kondomeja. Menin seksin jälkeen kylpyhuoneeseen ja tyttöystäväni kysyi, olenko menossa ykkös- vai kakkoshädälle. Pidin tätä omituisena, redditor kertoo.

Sen jälkeen hän paljastaa valehdelleensa tyttöystävälleen, että oli menossa kakkoshädälle, vaikka kävikin ainoastaan virtsalla. Kun hän meni takaisin makuuhuoneeseen, näki hän tyttöystävänsä kaatavan siemennesteitä sisäänsä käytetystä kondomista. Mies on todella hermostunut asian suhteen, eikä tiedä miten tulisi menetellä jos tyttöystävä tulee raskaaksi.

He eivät ole suunnitelleet lasta yhdessä. Redditorit ovat neuvoneet miestä jättämään naisen, koska kyseessä on petollinen toiminta, vaikka hän ei todennäköisesti tulekaan omalla erikoismenetelmällään raskaaksi. Koska kyseessä on nimittömänä käytävä sosiaalisen median keskustelu, ei tapauksen todenperäisyyttä voida varmistaa. Keskustelu asiasta on kuitenkin käynyt kuumana.

Caught GF stealing my sperm from condom from legaladvice