Mies raiskasi lehmän – karkoitetaan maasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikolainen 28-vuotias Jose Nino oli raiskannut lehmän Yhdysvalloissa vieraillessaan. Eläimeen sekaantunut mies jäi teostaan verekseltään kiinni. Poliisipartio näki omin silmin, kun mies raiskasi maatalouseläintä.

Meksikolainen lehmäraiskaaja on toimitettu nyt rajaviranomaisten huostaan. Mies tullaan todennäköisesti karkoittamaan Yhdysvalloista. Hän pääsi vapauteen maksettuaan 1.500 dollarin suuruisen takuusumman, Fox uutisoi.

Eläimiin sekaantuminen oli Suomessa vielä 1700-luvulla yksi yleisin kuolemantuomioon johtaneista syistä. Kaikissa maailmankolkissa eläimiin sekaantuminen ei ole kiellettyä. Esimerkiksi Saksassa on jopa omia bordelleja eläinseksin harrastajille.

Arrested for Sexual Act with a Cow Dina Garcia-PenaStarr County A man identified as Jose Nino was arrested on Friday…

Publiée par El Tejano sur Mardi 19 mars 2019