Jersey Shoren Pauly D ja Jwoww lähentyivät – huhuja seurustelusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -ohjelman hassuilla hiuksilla varustettu DJ-komistus Pauly D, eli Paul DelVecchio ja Jennifer ”JWoww” Farley ovat viihtyneet runsaasti yhdessä viime aikoina. Molemmat ovat nykyään sinkkuja, joten kaksikon välien on huhuttu lämpeneen romanttiselle tasolle.

Valitettavasti molemmat osapuolet ovat kiistäneet suuhteen. Hollywood Lifen mukaan Pauly D ja Jwoww ovat nauraneet seurustelujuoruille, vaikka he myöntävät viihtyneensä yhdessä. He vakuuttavat olevansa ainoastaan ystävyksiä keskenään.

The Jersey Shore -ohjelmasta julkisuuteen noussut pariskunta Jennifer ”JWoww” Farley ja Roger Mathews erosivat viime vuonna. Kahden lapsen vanhemmat ajautuivat riitoihin keskenään, jonka vuoksi JWoww haki lähestymiskieltoa Mathewsille.